Sideacts

Förutom vintersportmässan, tävlingarna i freestyle-skidåkning och snowboard finns det flera olika aktiviteter att uppleva på Stadion.


Trainspotters på live på scen under Stadium Winter Jam 2011!
Trainspotters kommer att köra live på Monster Energy scen kl 16.10  under Stadium Winter Jam 2011. Grym hiphop från norr med rötterna i svensk snowboardkultur! - att se deras video Dirty North är en njutning för ögon och öron.  Trainspotters kommer att få Stockholm Stadion att skaka!

www.trainspotters.se

BRONCO Live på scen under Stadium Winter Jam 2011!

Bronco sveriges nya kometer på powerpunk-himlen gör sin officiella livedebut under Stadium Winter Jam 2011. Bandet äntrar scenen innan finalen i snowboard klockan 14.35. På måndag släpper de sin andra singel "100 Hungry Hearts" som redan börjat spelas på radio. Singeln finns för fri nedladdning fram till söndag kl 24.00 genom bandets facebooksida.

Facebook 

www.broncoband.se

FMX Show

Tre av Sveriges bästa freestyle motorcrossåkare kommer till stadion för att visa sina grymmaste hopp. Åkarna kommer att flyga 22 meter och kommer att ligga mellan 10-12 meter ovanför marken.

- Sweet Collision is the new S?+% inom Svensk FMX! Det är en show som bygger på de två mest välsmakande ingredienserna man kan tänka sig i fredagstacosen. Freestylemotocross och rock' n' roll. Alltså gräddfilen och avocadon! Tillsammans blir det en oemotståndlig guacamole! -Fredd Johansson

Thom Johansson - En stilåkare från Nynäshamn som dom sista två åren verkligen har tagit åkningen till en hög nivå. Thom har vunnit den stora klassen i den prestigefyllda tävlingen Sweetspot Rising Stars två år i rad

Kevin Edlund - En av dom två troligtvis mest lovande FMX-åkarna i Sverige just nu. Är med sina 17 år relativt ny inom FMX men åkningen kommer säga något annat. Han kommer från en motocross-racingbakgrund men efter att ha fått känna på ramphoppning på Sweetspot Rising Stars så var han hookad

Micke Wahlström - Precis som Kevin en motocrossåkare ifrån Täby och den andra hälften av den lovande Stockholmsduon. Micke vann 15 metersklassen på Sweetspot Rising Stars i år precis före Kevin. Dom startade sin FMXresa samtidigt och har gått tätt sida vid sida genom alla utvecklingsfaser sen dess

Fredrik "Fredd" Johansson - sätter upp en unik show med tre topp åkare inom FMX:en med ett live-band som ackompanjerar åkarna! Det kommer bli en helt världsunik show på Stockholm Stadion!


Stadium Big Air Bag

Big Air Bag är en enorm luftmadrass som BMX-förare, skid- och snowboardåkare använder sig av när de tränar för att undvika skador. Madrassen som är 3 meter hög gör att utövarna verkligen kan ta ut svängarna och pressa sig till max utan att skada sig eftersom de landar mjukt. Självklart har vi en Big Air Bag på Winter Jam där du kan slå volter, hoppa och snurra precis så mycket du vill från ett hopptorn.

O´Neill Jib arena

Registrera dig i O´Neills tält sedan är det bara att åka skidor och snowboard på Jib arenan. Passa på och visa vad du går för i de två tävlingarna som anordnas. Etablerade åkare bedömer tävlingarna och de som deltar har chansen att vinna coola priser. Dessutom utlovas ett par överraskningar under dagen.

Jib Arenan är öppen mellan 11.00 och 18.00 och tiderna för tävlingarna utannonseras av speakern under dagen.


Monster Energy Stage

Vi har den stora äran att presentera Monster Energy Stage! Monster bjuder in världsartister som kommer leverera det absolut tyngsta inom musilk för att hela Stadion ska gunga! Ingen kommer kunna stå still!


After-party

När tävlingarna är avgjorda och Stockholm Stadion tystnar har kvällen bara börjat. Kom till den feta efterfesten på Lobby Nattklubb vid Hötorgsskrapan direkt efter att eventet Stadium Winter Jam 2011 är över. Dörrarna öppnas kl 20.00 med Transition Magazines årliga prisceremoni. Vi kommer att ha två top-DJ:s på plats där DJ Graded, nybliven Nordisk skrachmästare, kör "back to back" med DJ Kid Sid. Tillsammans kommer de leverera det absolut bästa för att hela stället ska gunga! Coola skid- och snowboardfilmer premiärvisas och vi utlovar även diverse överraskningar…

Givetvis är åkarna som tävlat under dagen på plats för att mingla och ta emot sina priser.

För er som missade förra årets efterfest finns bara en sak att säga; missa inte årets!
Köp din biljett på ticnet. Eller köp direkt i butik  i Stockholm: Alpingaraget, Hollywood & Oneoff

Datum: 19 november
Tid: 20.00
Plats: Lobby Nattklubb, Sveavägen 9, Stockholm
Åldersgräns: 20 år
Biljettpris: 160 kr